browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Outfits

Mormor sitt gamle silkeskjerf

Mormor sitt gamle silkeskjef er alt som skal til for å julepynte veskene mine litt. Eg er veldig glad i vintage og ekstra stas er det med gamle skatter som har gått i arv.

Categories: Outfits | Leave a comment

Carrie

Eg har sett alle sesongene av Sex in the City 5 ganger og er blodfan av Carrie Bradshaw. Da invitasjonen til 90-talls fest kom var det ingen tvil om antrekket! Tyllskjørt (fra ebay), topp Zara, veske vintage Fendi, ansiktsstjerner Glitter.

Categories: Outfits | Leave a comment

Orange

Den gamle orange kjolen min plukker eg alltid fram på sommerstid,  fargen er finast til gyllen hud. …ein sommerfavoritt… Kjole Vila, sko Unisa, veske vintage Chanel, ring YSL.

Categories: Outfits | Leave a comment

27052016

Endeleg kom sola til trøndeleg og dagen i dag vart ein for minneboka! Fridag, sol, trening, bikini, solkrem, bare legger, sommerkjole, friske roser i ny vase, koseleg besøk, bytur, reker og kvitvin. Ny kjole fra Zara Reker, avokadosalat, egg, majones og heimelaga rundstykker

Categories: Drops, Outfits | Leave a comment

Glyptoteket

Bloggen har vore nede eit par dager fordi instagramfeeden min var for gammel og må oppdateres. Me hadde ei kjempefin helg i København og det er virkeleg ein by eg vil tilbake til snart. Været var surt og vått, så me kosa oss inne med eit par turer på museum. Høgdepunktet på turen var Glyptoteket … Continue reading »

Categories: Outfits, Reise | Leave a comment

Fluffy Love

Eg elsker mjuke fluffy jakker!! Dei varmer godt og passer perfekt over kvardagskjolen eller til jeans. Denne kvite fra Bik Bok gir meg litt vårfølelse, samtidig som den varmer godt på kalde dager. Eg var så heldig å finne den på eit salgsstativ sist veke til 99 kroner.

Categories: Outfits | Leave a comment

Fletter

Fletter er noko av det finaste eg veit. Eg liker best å lage ei stor flette, da to fort kan sjå litt barnsleg ut. I dag prøvde eg meg på to fletter bakpå hode, eg laga dei som «palmefletter» men dei blir enda finare om du lager franske fletter som ligg utanpå. Det krever litt … Continue reading »

Categories: Outfits | Leave a comment

Weeeeekend Mode On

Eg har funne vegen, med skrekkblanda fryd, inn på barneavdelinga på H&M og fleire jumpsuits har blitt med heim. Super comfy, sporty og akkurat fin nok til at eg føler meg «kledd»!! Helga er i gang og eg er klar for vin, yoga og jobbings!!

Categories: Outfits | Leave a comment

Salg

Oversized stripete kjole fra salget på Vivikes, eg er superfornøyd med den og eit par andre plagg eg fann til ein billig penge.

Categories: Outfits | Leave a comment

Let’s add some colour

Det vart ikkje så veldig mykje shopping i New York, men litt Nike og Calvin Klein vart med heim. Eg vart positivt overraska over kor mykje fint Calvin Klein hadde å tilby på Woodbury outlet. Eg bruker mykje mørke farger og da kan det vera fint å friske opp antrekket med ei veske eller eit … Continue reading »

Categories: Outfits | 2 Comments

Central Park

* * * * * * * Ein rusletur i Central Park er nesten obligatorisk om du tek turen til New York. Den er stille og roleg i ein ellers pulserande by, men samtidg er det eit yrande folkeliv og mykje å sjå på. Timesvis med sightseeing krever gode sko og behagelege klær, jumpsuit og … Continue reading »

Categories: Outfits, Reise | Leave a comment

28082015

Nesten frisk og endeleg tilbake på jobb. Den nye jobb-veska mi var eg så heldig å finne til 1/2 pris (!!!!) på outlet i Italia, det same med Nike skoa som er blitt min nye favoritt. Heldigvis kjøpte eg to par!!! Komfortabel og klassisk kan nok best beskrive stilen min, både til kvardag og fest. … Continue reading »

Categories: Outfits | 2 Comments

17.08.2015

 26 varmegrader og sol, det må berre nytas!!! …bytur og parkliv på Bakklandet… Eg har leita etter nye solbriller ei stund og fann tilfeldigvis desse på salg på Retro i dag. Dei er fra det norske merket Kaibosh. Behageleg passform, gode glass og fin pris (350 kr/halv pris) Linkjole fra ein strandbutikk i Nice, Birkenstock … Continue reading »

Categories: Outfits | 2 Comments

16.08.2015

Det er så herleg at det er sol og skikkeleg varmt ute!!! Etter mange kalde veker kan sommerkjolene endeleg få lufte seg litt. Etter jobb og litt soling var det min tur til å nyte etterlengta helgekos med god mat og iskald kvitvin på solsiden i går ettermiddag. Denne kjolen fra Bik Bok er 4 … Continue reading »

Categories: Outfits | 3 Comments

Baby Chanel

Eg kaller den berre Baby Chanel for den er så liten og søt!! Gårdagens antrekk for middag og bobler på Solsiden. Kjole fra Mango, superfornøyd med å finne den på flyplassen i Barcelona for 100 kr på salg. Ballerinas fra Unisa (takk for tips Vilde), også kjøpt på sommersalget.

Categories: Outfits | 2 Comments

Orange

Orange er ein av mine sommerfarger, fin til gyllen hud og gullfarga tilbehør. Outfit: gammel kjole fra Vila, ballerinas Liu Jo, veske Louis Vuitton, ring YSL. Eit lite tips til andre som er glad i ballerinasko er å kjøpe kvalitet. Tusen ganger bedre å gå i og dei varer mykje lengre!!

Categories: Outfits | Leave a comment

Linen

Ein lett kvit kjole i lin er perfekt på varme sommerdager. Min vart kjøpt på eit marked i Provence til 75 kroner. Like fin år etter år!! * * *

Categories: Outfits, Reise | Leave a comment

Marineblå

Ein marineblå kjole er klassisk og enkel å style opp og ned etter anledningen!! Denne var eit salgskupp fra Zara i fjor sommer og er allerede velbrukt.  Høge hæler har eg gitt opp for lengst, så eg pynter meg opp med gullfarga Birkenstock.  Vintage Chanel.

Categories: Outfits | 2 Comments

Let’s Jump to Nice

Me er priviligerte som har mulighet til å reise mykje!! Uten barn og med fleksible jobber, er det lett å reise utenfor høgsesongen og litt på sparket. Turen til Nice no var ein skikkeleg spontanferie som me bestillte ei veke før me for. Eg liker å reise komfortabelt og ein behageleg buksedress er perfekt!! Jumpsuit … Continue reading »

Categories: Outfits, Reise | Leave a comment

Italia

Italia var vakkert som alltid og det kjem litt bilder etterkvart!! Eit av få bilder fra ferien er dette fra første dagen i Roma, på sightseeing i Villa Borghese. Vinterbleik og sugen på sol i kjole fra H&M, veske Gucci, solbriller Armani og behagelege Nike Free til dei 8 timane me gjekk rundt i Roma.

Categories: Outfits, Reise | Leave a comment